Slovakia

選擇你的位置 Zvolte si svou lokalitu Choose Your Location Choisissez votre emplacement Wählen Sie Ihren Standort Válasszon helyet Pilih Lokasi Anda Velg din plassering Wybierz swą lokalizację Alegeți locația dvs. Выберите ваше местоположение Vyberte svoju polohu Selecciona tu ubicación Välj din plats เลือกสถานที่ของคุณ

了解奧斯汀粉末,我們的產品,服務,所服務的行業,以及如何在最適合您的地區與我們聯繫。 Zjistěte více informací o společnosti Austin Powder, našich produktech, službách a průmyslových odvětvích a zjistěte kontaktní informace na naše zástupce ve vašem regionu. Learn about Austin Powder, our products, services, industries served, and how to contact us in the region that works best for you. En savoir plus sur Austin Powder, nos produits, nos services, les industries desservies et les moyens de nous contacter dans la région qui vous convient le mieux. Erfahren Sie mehr über Austin Powder, unsere Produkte, Dienstleistungen, die belieferten Branchen und wie Sie uns, in der für Sie am besten geeigneten Region, kontaktieren können. Tudjon meg többet az Austin Powder-ről, termékeinkről, szolgáltatásainkról, az általunk szolgáltatott iparágakról, és arról, hogy miként léphet velünk kapcsolatba a régióban, amely a legjobban működik az Ön számára. Pelajari tentang Austin Powder, produk, layanan, industri kami, dan cara menghubungi kami di wilayah yang paling sesuai untuk Anda. Lær om Austin Powder, våre produkter, tjenester, bransjer servert, og hvordan du kontakter oss i regionen som fungerer best for deg. Dowiedz się więcej o Austin Powder, naszych produktach, usługach, obsługiwanych branżach i o tym, jak skontaktować się z nami w regionie, który działa najlepiej dla Ciebie. Aflați mai multe despre Austin Powder, produsele, serviciile, industriile noastre și cum să ne contactați în regiune care funcționează cel mai bine pentru dvs. Узнайте об Austin Powder, наших продуктах, услугах, сферах обслуживания и о том, как связаться с нами в регионе, который лучше всего подходит вам Získajte informácie o spoločnosti Austin Powder, našich produktoch, službách, odvetviach a o tom, ako nás kontaktovať v regióne, ktorý vám najlepšie vyhovuje. Conozca sobre Austin Powder, nuestros productos, servicios, industrias atendidas y cómo contactarnos en la región que mejor se adapte a sus necesidades. Lär dig om Austin Powder, våra produkter, tjänster, branscher som serveras och hur du kontaktar oss i regionen som fungerar bäst för dig. เรียนรู้เกี่ยวกับ Austin Powder ผลิตภัณฑ์บริการอุตสาหกรรมที่ได้รับและวิธีการติดต่อเราในภูมิภาคที่เหมาะกับคุณมากที่สุด

Slovak

隱私政策 Zásady ochrany osobních údajů Privacy Policy Politique de confidentialité Datenschutz-Richtlinie Adatvédelmi irányelvek Rahasia pribadi Personvernregler Polityka prywatności Politica de confidentialitate политика конфиденциальности Zásady ochrany osobných údajov Política de privacidad Integritetspolicy นโยบายความเป็นส่วนตัว

Effective date: February 26, 2019

Austin Powder Company ("us", "we", or "our") operates the http://www.austinpowder.com website (hereinafter referred to as the "Service").

This page informs you of our policies regarding the collection, use and disclosure of personal data when you use our Service and the choices you have associated with that data.

We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, the terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible from http://www.austinpowder.com

Definitions

  • Service

    Service is the http://www.austinpowder.com website operated by Austin Powder Company

  • Personal Data

    Personal Data means data about a living individual who can be identified from those data (or from those and other information either in our possession or likely to come into our possession).

  • Usage Data

    Usage Data is data collected automatically either generated by the use of the Service or from the Service infrastructure itself (for example, the duration of a page visit).

  • Cookies

    Cookies are small files stored on your device (computer or mobile device).

  • Data Controller

    Data Controller means the natural or legal person who (either alone or jointly or in common with other persons) determines the purposes for which and the manner in which any personal information are, or are to be, processed.

    For the purpose of this Privacy Policy, we are a Data Controller of your Personal Data.

  • Data Processors (or Service Providers)

    Data Processor (or Service Provider) means any natural or legal person who processes the data on behalf of the Data Controller.

    We may use the services of various Service Providers in order to process your data more effectively.

  • Data Subject (or User)

    Data Subject is any living individual who is using our Service and is the subject of Personal Data.

Information Collection and Use

We collect several different types of information for various purposes to provide and improve our Service to you.

Types of Data Collected

Personal Data

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you ("Personal Data"). Personally identifiable information may include, but is not limited to:

  • Email address
  • First name and last name
  • Phone number
  • Address, State, Province, ZIP/Postal code, City
  • Cookies and Usage Data

Usage Data

We may also collect information on how the Service is accessed and used ("Usage Data"). This Usage Data may include information such as your computer's Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.

Location Data

We may use and store information about your location if you give us permission to do so ("Location Data"). We use this data to provide features of our Service, to improve and customise our Service.

You can enable or disable location services when you use our Service at any time by way of your device settings.

Tracking & Cookies Data

We use cookies and similar tracking technologies to track the activity on our Service and we hold certain information.

Cookies are files with a small amount of data which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a website and stored on your device. Other tracking technologies are also used such as beacons, tags and scripts to collect and track information and to improve and analyse our Service.

You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.

Examples of Cookies we use:

  • Session Cookies. We use Session Cookies to operate our Service.
  • Preference Cookies. We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.
  • Security Cookies. We use Security Cookies for security purposes.

Use of Data

Austin Powder Company uses the collected data for various purposes:

  • To provide and maintain our Service
  • To notify you about changes to our Service
  • To allow you to participate in interactive features of our Service when you choose to do so
  • To provide customer support
  • To gather analysis or valuable information so that we can improve our Service
  • To monitor the usage of our Service
  • To detect, prevent and address technical issues

Legal Basis for Processing Personal Data under the General Data Protection Regulation (GDPR)

If you are from the European Economic Area (EEA), Austin Powder Company legal basis for collecting and using the personal information described in this Privacy Policy depends on the Personal Data we collect and the specific context in which we collect it.

Austin Powder Company may process your Personal Data because:

  • We need to perform a contract with you
  • You have given us permission to do so
  • The processing is in our legitimate interests and it is not overridden by your rights
  • To comply with the law

Retention of Data

Austin Powder Company will retain your Personal Data only for as long as is necessary for the purposes set out in this Privacy Policy. We will retain and use your Personal Data to the extent necessary to comply with our legal obligations (for example, if we are required to retain your data to comply with applicable laws), resolve disputes and enforce our legal agreements and policies.

Austin Powder Company will also retain Usage Data for internal analysis purposes. Usage Data is generally retained for a shorter period of time, except when this data is used to strengthen the security or to improve the functionality of our Service, or we are legally obligated to retain this data for longer periods.

Transfer of Data

Your information, including Personal Data, may be transferred to — and maintained on — computers located outside of your state, province, country or other governmental jurisdiction where the data protection laws may differ from those of your jurisdiction.

If you are located outside United States and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to United States and process it there.

Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.

Austin Powder Company will take all the steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organisation or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.

Disclosure of Data

Disclosure for Law Enforcement

Under certain circumstances, Austin Powder Company may be required to disclose your Personal Data if required to do so by law or in response to valid requests by public authorities (e.g. a court or a government agency).

Legal Requirements

Austin Powder Company may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • To comply with a legal obligation
  • To protect and defend the rights or property of Austin Powder Company
  • To prevent or investigate possible wrongdoing in connection with the Service
  • To protect the personal safety of users of the Service or the public
  • To protect against legal liability

Security of Data

The security of your data is important to us but remember that no method of transmission over the Internet or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Data, we cannot guarantee its absolute security.

Our Policy on "Do Not Track" Signals under the California Online Protection Act (CalOPPA)

We do not support Do Not Track ("DNT"). Do Not Track is a preference you can set in your web browser to inform websites that you do not want to be tracked.

You can enable or disable Do Not Track by visiting the Preferences or Settings page of your web browser.

Your Data Protection Rights under the General Data Protection Regulation (GDPR)

If you are a resident of the European Economic Area (EEA), you have certain data protection rights. Austin Powder Company aims to take reasonable steps to allow you to correct, amend, delete or limit the use of your Personal Data.

If you wish to be informed about what Personal Data we hold about you and if you want it to be removed from our systems, please contact us.

In certain circumstances, you have the following data protection rights:

  • The right to access, update or delete the information we have on you. Whenever made possible, you can access, update or request deletion of your Personal Data directly within your account settings section. If you are unable to perform these actions yourself, please contact us to assist you.

  • The right of rectification. You have the right to have your information rectified if that information is inaccurate or incomplete.

  • The right to object. You have the right to object to our processing of your Personal Data.

  • The right of restriction. You have the right to request that we restrict the processing of your personal information.

  • The right to data portability. You have the right to be provided with a copy of the information we have on you in a structured, machine-readable and commonly used format.

  • The right to withdraw consent. You also have the right to withdraw your consent at any time where Austin Powder Company relied on your consent to process your personal information.

Please note that we may ask you to verify your identity before responding to such requests.

You have the right to complain to a Data Protection Authority about our collection and use of your Personal Data. For more information, please contact your local data protection authority in the European Economic Area (EEA).

Service Providers

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service ("Service Providers"), provide the Service on our behalf, perform Service-related services or assist us in analysing how our Service is used.

These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.

Analytics

We may use third-party Service Providers to monitor and analyse the use of our Service.

  • Google Analytics

    Google Analytics is a web analytics service offered by Google that tracks and reports website traffic. Google uses the data collected to track and monitor the use of our Service. This data is shared with other Google services. Google may use the collected data to contextualise and personalise the ads of its own advertising network.

    You can opt-out of having made your activity on the Service available to Google Analytics by installing the Google Analytics opt-out browser add-on. The add-on prevents the Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js and dc.js) from sharing information with Google Analytics about visits activity.

    For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Links to Other Sites

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click a third party link, you will be directed to that third party's site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.

Children's Privacy

Our Service does not address anyone under the age of 18 ("Children").

We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Child has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

Changes to This Privacy Policy

We may update our Privacy Policy from time to time. We will notify you of any changes by posting the new Privacy Policy on this page.

We will let you know via email and/or a prominent notice on our Service, prior to the change becoming effective and update the "effective date" at the top of this Privacy Policy.

You are advised to review this Privacy Policy periodically for any changes. Changes to this Privacy Policy are effective when they are posted on this page.

Contact Us

If you have any questions about this Privacy Policy, please contact us:

  • By visiting this page on our website: https://www.austinpowder.com/unitedstates/contact/
  • By phone number: +1 (216) 464-2400
  • By mail: 25800 Science Park Dr., Cleveland, OH 44122, United States

Spoločnosť Austin Powder Company ( "nás", "my" alebo "naše") prevádzkuje webové stránky http://www.austinpowder.com (ďalej len "Služba").

Táto stránka vás informuje o našich zásadách týkajúcich sa zberu, spracovania a sprístupnenia osobných údajov pri používaní našich Služieb a zvolených možností, ktoré ste s týmito údajmi spojili.

Vaše údaje používame na poskytovanie a zlepšovanie Služby. Používaním Služby súhlasíte so zhromažďovaním, spracovaním a použitím informácií v súlade s týmito pravidlami / zásadami. Pokiaľ nie je v týchto Zásadách ochrany osobných údajov uvedené inak, majú pojmy používané v týchto Zásadách rovnaký význam ako v našich Zmluvných podmienkach, ktoré sú dostupné na adrese http://www.austinpowder.com

Definícia pojmov

služba

Pod pojmom Služba sa rozumejú webové stránky http://www.austinpowder.com, prevádzkované spoločnosťou Austin Powder Company.

osobné údaje

Osobnými údajmi sú údaje o žijúcej fyzickej osobe, ktorú je možné na základe týchto údajov (alebo na základe ďalších informácií, ktoré máme k dispozícii, alebo ktoré pravdepodobne budeme mať k dispozícii) priamo alebo nepriamo identifikovať.

Údaje o používaní

Údaje o používaní sú dáta, ktoré sú automaticky zhromažďované a vytvorené buď pri použití Služby alebo zo samotnej infraštruktúry Služby (napríklad dĺžka návštevy webovej stránky).

Súbory cookie

Súbor cookie je časť údajov, ktorú môže Služba odoslať do prehliadača Užívateľa, ktoré môžu byť uložené v počítači Užívateľa ako anonymná značka, ktorá identifikuje počítač Užívateľa, avšak nie Užívateľa samotného. Užívateľa môže nastaviť svoj internetový prehliadač tak, aby ho upozornil ešte predtým, ako je súbor cookie uložený na zariadení, ktorým Užívateľ pristupuje k Službe.

Správca údajov (alebo Prevádzkovateľ)

Správcom údajov / Prevádzkovateľom sa rozumie fyzická alebo právnická osoba, ktorá (sama alebo spoločne s inými osobami) určuje účely a spôsob, akým sú alebo majú byť spracúvané akékoľvek osobné údaje.

Z hľadiska týchto zásad ochrany osobných údajov sme Správcom vašich osobných údajov.

Spracovatelia údajov (alebo sprostredkovatelia Služby)

Spracovateľom údajov (alebo poskytovateľom Služby) je akákoľvek fyzická alebo právnická osoba, ktorá spracováva údaje menom Správca údajov.

Aby sme mohli vaše údaje spracovať efektívnejšie, môžeme využiť služby rôznych sprostredkovateľov.

Subjekt údajov (Užívateľ)

Subjekt údajov je akákoľvek žijúca osoba, ktorá používa našu Službu a ktorá je predmetom spracovania osobných údajov.

Zhromažďovanie a využitie informácií

Aby sme vám mohli poskytovať našu Službu a zdokonaľovať ju, zhromažďujeme niekoľko druhov informácií na rôzne účely.

Druhy zhromažďovaných údajov

osobné údaje

Pri používaní našej Služby vás môžeme požiadať o poskytnutie určitých osobných informácií, ktoré môžu byť použité za účelom nadviazania kontaktu alebo identifikácia ( "osobné údaje"). Tieto informácie môžu okrem iného zahŕňať:

  • E-mailovú adresu
  • Meno a priezvisko
  • Telefónne číslo
  • Adresu, štát, kraj, PSČ, mesto
  • Súbory cookie a Údaje o používaní

Údaje o používaní

Môžeme tiež zhromažďovať informácie o tom, ako je k Službe pristupované a ako je používaná ( "Údaje o používaní"). Údaje o používaní môžu zahŕňať informácie ako napr. adresu internetového protokolu vášho počítača (napr. IP adresa), typ a verziu prehliadača, webové stránky našej Služby, ktoré navštívite, čas a dátum návštevy, čas strávený návštevou, jedinečné identifikátory zariadení a ďalšie charakteristická dáta.

lokalizačné údaje

Ak nám poskytnete súhlas, môžeme používať a uchovávať informácie o vašej lokalite ( "Miestne dáta"). Tieto údaje používame na poskytovanie špecifických funkcií, na zlepšenie a úpravu našej Služby.

V nastavení vášho zariadenia môžete pri používaní našej Služby službu určovania polohy kedykoľvek zapnúť alebo vypnúť.

Sledovanie a súbory cookie

Používame súbory cookie a podobné sledovacie technológie, pomocou ktorých sledujeme aktivity v rámci našej Služby. Uchovávame určité informácie.

Súbory cookie sú súbory s malým množstvom údajov, ktoré môžu obsahovať anonymné jedinečné identifikačné údaje. Súbory cookie sa do vášho prehliadača odosielajú z webových stránok a ukladajú sa vo vašom zariadení. Na zhromažďovanie a sledovanie informácií a zlepšovanie a analýzu našej Služby používame aj ďalšie technológie sledovania, napr. beacony, značky a skripty.

V rámci nastavení vášho prehliadača môžete odmietnuť všetky súbory cookie lebo zobraziť informáciu, kedykoľvek sa súbor cookie odosiela. Ak sa však rozhodnete odmietnuť súbory cookie, je možné, že určité funkcie našej Služby nebudú fungovať.

Príklady súborov cookie, ktoré používame:

  • Dočasné súbory cookie (tzv. “session cookies”). Dočasné súbory cookie používame pre prevádzkovanie našej Služby.
  • Súbory cookie s preferenciami/nastaveniami. Tieto druhy súborov cookie používame pre zapamätanie vašich preferencií a rôznych nastavení.
  • Bezpečnostné súbory cookie. Bezpečnostné súbory cookie používame na bezpečnostné účely.

využívanie údajov

Spoločnosť Austin Powder používa zhromaždené údaje na rôzne účely:

  • Na poskytovanie a údržbu našej Služby
  • Aby sme vás mohli informovať o zmenách v našej Službe
  • Aby sme vám umožnili podieľať sa na interaktívnych prvkoch našej Služby, ak máte záujem
  • Na poskytovanie zákazníckej podpory
  • K zberu analytických dát alebo cenných informácií, aby sme mohli vylepšiť našu Službu
  • Na monitorovanie využívania našej Služby
  • Na zisťovanie, predchádzanie a riešenie technických problémov

Právny základ pre spracovanie osobných údajov v súlade so všeobecným nariadením o ochrane osobných údajov (GDPR)

Ak pochádzate z Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP), právny základ pre zhromažďovanie a používanie osobných údajov opísaných v Zásadách ochrany osobných údajov spoločnosti Austin Powder závisí od typu osobných údajov, ktoré zhromažďujeme a spracovávame, a na špecifických okolnostiach, za ktorých tieto dáta zhromažďujeme.

Spoločnosť Austin Powder je oprávnená na spracovanie vašich osobných údajov z týchto dôvodov:

  • Musíme plniť a dodržiavať zmluvu, ktorú sme s vami uzavreli
  • Poskytli ste nám k tomu príslušné oprávnenie / súhlas
  • Spracovanie je v našom oprávnenom záujme a nenarušuje vaše práva
  • Dodržiavanie zákonných povinností

uchovávanie údajov

Spoločnosť Austin Powder bude uchovávať vaše osobné údaje iba na čas nevyhnutný na účely ustanovené v týchto Zásadách ochrany osobných údajov. Vaše osobné údaje budeme uchovávať a používať v rozsahu potrebnom na splnenie našich zákonných povinností (napríklad ak sme povinní uchovávať vaše údaje v súlade s platnými zákonmi) alebo pri riešení sporov a presadzovaní dohôd a našich politík a predpisov.

Spoločnosť Austin Powder bude tiež uchovávať Údaje o používaní na účely internej analýzy. Údaje o používaní sa zvyčajne uchovávajú po kratšiu dobu, s výnimkou prípadov, kedy sú využívané na posilnenie bezpečnosti alebo k zlepšeniu funkčnosti našej Služby, alebo ak sme zo zákona povinní uchovávať tieto údaje po dlhšiu dobu.

prenos dát

Vaše informácie, vrátane osobných údajov, môžu byť prenášané na počítače mimo váš štát, kraj či do inej jurisdikcie, kde sa môžu zákony na ochranu údajov líšiť od zákonov vašej jurisdikcie, a môžu byť v týchto počítačoch uchovávané.

Ak sa nachádzate mimo územia Spojených štátov Amerických a rozhodnete sa nám poskytnúť svoje osobné informácie, upozorňujeme, že všetky vaše dáta, vrátane osobných údajov, budú prenesené a spracované na území Spojených štátov.

Váš súhlas so zásadami ochrany osobných údajov a následné poskytnutie týchto informácií predstavuje súhlas s takýmto prenosom.

Spoločnosť Austin Powder podnikne všetky potrebné kroky na to, aby dokázala zabezpečiť, že sa s vašimi osobnými údajmi nakladá bezpečne a v súlade s týmito Zásadami ochrany osobných údajov a že nedôjde k prenosu vašich osobných údajov do žiadnej organizácie alebo krajiny, ak neexistujú primerané kontrolné opatrenia, ktoré zabezpečia bezpečnosť vašich dát a ďalších osobných údajov.

sprístupnenie údajov

Sprístupnenie informácií vyšetrovacím a justičným orgánom

Za určitých okolností môže byť spoločnosť Austin Powder povinná sprístupniť vaše osobné údaje, ak to vyžaduje zákon alebo v reakcii na zákonnú žiadosť orgánov verejnej moci (napr. súdu alebo orgánu verejnej moci).

Zákonné požiadavky

Spoločnosť Austin Powder môže vaše osobné údaje sprístupniť v dobrej viere, že takéto kroky sú nevyhnutné, aby bolo možné:

  • Dodržať zákonné povinnosti
  • Chrániť a obhajovať práva a majetok spoločnosti Austin Powder
  • Zabrániť prípadnému porušeniu v súvislosti s poskytovaní Služby alebo ho prešetriť
  • Chrániť osobnú bezpečnosť Užívateľov Služby alebo verejnosti
  • Zabezpečiť ochranu pred právnymi nárokmi, resp. zodpovednosťou

zaistenie bezpečnosti dát / údajov

Bezpečnosť vašich dát / údajov je pre nás dôležitá, ale majte vždy na pamäti, že žiadny spôsob prenosu dát na internete alebo elektronického ukladania dát nie je stopercentne bezpečný. Z tohto dôvodu, aj keď sa k ochrane vašich osobných údajov snažíme používať obchodne prijateľné prostriedky, nemôžeme zaručiť ich absolútnu bezpečnosť.

Naše stanovisko týkajúce sa možnosti "Do Not Track" (nesledovať) v súlade s kalifornským zákonom na ochranu súkromia online (CalOPPA)

Nepodporujeme požiadavka Do Not Track ( "DNT"). DNT je možnosť v nastaveniach, ktoré môžete zapnúť vo svojom webovom prehliadači, aby ste webovým stránkam odoslali informáciu, že nechcete byť sledovaní.

Predvoľbu DNT môžete zapnúť alebo vypnúť na stránke Preferencie alebo Nastavenia vo vašom webovom prehliadači.

Vaše práva na ochranu osobných údajov podľa Všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov (GDPR)

Ak ste občanom krajiny patriace do Európskeho hospodárskeho priestoru (EHP), máte určité práva na ochranu údajov. Spoločnosť Austin Powder si kladie za cieľ podniknúť primerané kroky, ktoré vám umožnia opraviť, zmeniť, odstrániť alebo obmedziť používanie vašich osobných údajov.

Ak si prajete získať informácie o tom, aké osobné údaje o vás uchovávame, a ak chcete, aby boli vaše osobné údaje odstránené z našej databázy, kontaktujte nás prosím.

Za určitých okolností máte nasledujúce práva na ochranu údajov:

  • Právo na prístup k informáciám, ktoré o vás máme, na ich aktualizáciu alebo odstránenie. Kedykoľvek je to možné, môžete k svojim osobným údajom pristupovať, aktualizovať ich, alebo požiadať o ich vymazanie priamo v nastavení účtu. Ak tieto kroky nie ste schopní urobiť sami, kontaktujte nás, aby sme vám pomohli.
  • Právo na opravu. Máte právo na opravu vašich údajov, ak sú tieto údaje nepresné alebo neúplné.
  • Právo namietať. Máte právo namietať proti spracovaniu vašich osobných údajov našou spoločnosťou.
  • Právo na obmedzenie. Máte právo požiadať o obmedzenie spracovania vašich osobných údajov.
  • Právo na prenosnosť údajov. Máte právo dostať prehľad informácií, ktoré o vás uchovávame, v štruktúrovanom, strojovo čitateľnom a bežne používanom formáte.
  • Právo na odvolanie súhlasu. V prípadoch, kedy spoločnosť Austin Powder využíva tohto súhlasu pri spracovaním vašich osobných údajov máte tiež právo svoj súhlas kedykoľvek odvolať.

Upozorňujeme, že vás môžeme požiadať o overenie totožnosti predtým, ako na tieto požiadavky zareagujeme.

Máte právo podať sťažnosť na zhromažďovanie a používanie vašich osobných údajov na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Ak máte ďalšie otázky, kontaktujte prosím tento úrad, alebo akýkoľvek iný úrad príslušný na reguláciu ochrany osobných údajov v Európskom hospodárskom priestore (EHP).

poskytovatelia Služby

Na uľahčenie našej Služby, poskytnutie Služby naším menom, vykonávanie ďalších súvisiacich služieb alebo pri analýze využívania Služby môžeme využiť tretej strany (spoločnosti či jednotlivca) - "poskytovateľa služby".

Tieto tretie strany majú prístup k vašim osobným údajom iba za účelom plnenia týchto úloh v našom zastúpení a sú povinné tieto údaje nezverejňovať a nepoužívať na žiadny iný účel.

analytika

Poskytovateľa Služby v podobe tretej strany môžeme využiť na monitorovanie a analýzu v rámci používania našej Služby.

Google Analytics

Služba Google Analytics je služba pre analýzu webových stránok poskytovaná spoločnosťou Google, ktorá sleduje a hlási návštevnosť webových stránok. Google používa zhromaždené údaje na monitorovanie a monitorovania využívania našej Služby. Tieto dáta sú zdieľané s ostatnými službami Google. Google môže použiť zhromaždené dáta za účelom uvedenia týchto údajov do určitého kontextu a k personalizácii reklám v rámci vlastnej reklamnej siete.

Ak chcete sprístupnenie svoje aktivity v rámci Služby službe Google Analytics zrušiť, nainštalujte si doplnok prehliadača pre odmietnutie služby Google Analytics. Doplnok zabraňuje JavaScriptu služby Google Analytics (ga.js, analytics.js a dc.js) zdieľať informácie so službou Google Analytics o aktivite vašich návštev.

Ďalšie informácie o zásadách ochrany osobných údajov spoločnosti Google nájdete na webovej stránke Ochrana súkromia a zmluvné podmienky Google: https://policies.google.com/privacy?hl=sk

Odkazy na iné webové stránky

Naša Služba môže obsahovať odkazy na iné stránky, ktoré nie sú prevádzkované našou spoločnosťou. Ak kliknete na odkaz tretej strany, budete presmerovaní na ich webové stránky. Dôrazne odporúčame, aby ste si prečítali Zásady ochrany osobných údajov všetkých stránok, ktoré navštívite.

Čo sa týka obsahu, zásad ochrany osobných údajov, alebo postupu tretích strán a služieb, nemáme nad nimi žiadnu kontrolu a nepreberáme za ne žiadnu zodpovednosť.

súkromie detí

Naša Služba nie je určená pre osoby mladšie ako 18 rokov ( "Deti").

Vedome nezhromažďujeme osobné informácie týkajúce sa osôb mladších ako 18 rokov. Ak ste rodič alebo opatrovník a viete, že nám vaše dieťa poskytlo svoje osobné údaje, kontaktujte nás prosím. Ak zistíme, že sme zhromaždili osobné údaje od detí bez overenia súhlasu rodičov, podnikneme kroky na odstránenie týchto informácií z našich serverov.

Zmeny v týchto Zásadách ochrany osobných údajov

Čas od času môžeme aktualizovať naše Zásady ochrany osobných údajov. O týchto zmenách vás budeme informovať umiestnením nových Pravidiel ochrany osobných údajov na túto stránku.

Dáme vám vedieť prostredníctvom e-mailu, alebo zreteľného oznámenia v našej Službe skôr, než táto zmena nadobudne účinnosti a dôjde k aktualizácii "dátumu účinnosti" v hornej časti týchto zásad ochrany osobných údajov.

Odporúčame, aby ste tieto Zásady ochrany osobných údajov pravidelne kontrolovali a sledovali ich zmeny. Zmeny týchto zásad ochrany osobných údajov vstupujú do platnosti a účinnosti v okamihu uverejnenia na tejto stránke.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky k Zásadám ochrany osobných údajov, kontaktujte nás:

Navštívte stránky na našom webe: https://www.austinpowder.com/unitedstates/contact/

Zavolajte nám: +1 (216) 464-2400

Napíšte nám na adresu: 25800 Science Park Dr., Cleveland, OH 44122, USA

logo_white

Challenging Times Require Living Our Values Every Day Náročné časy vyžadují udržovat naše hodnoty každý den Challenging Times Require Living Our Values Every Day Challenging Times Require Living Our Values Every Day In herausfordernden Zeiten müssen wir jeden Tag unsere Werte leben Challenging Times Require Living Our Values Every Day Challenging Times Require Living Our Values Every Day Challenging Times Require Living Our Values Every Day Challenging Times Require Living Our Values Every Day Challenging Times Require Living Our Values Every Day Challenging Times Require Living Our Values Every Day Challenging Times Require Living Our Values Every Day Los tiempos difíciles exigen que vivamos nuestros valores cada día Challenging Times Require Living Our Values Every Day Challenging Times Require Living Our Values Every Day

Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Základními hodnotami společnosti Austin Powder jsou bezpečnost, zaměření na zákazníka, síla rodiny a vzájemný respekt. Tím, že respektujeme naše hodnoty každý den, zejména v těchto náročných časech, můžeme si být jisti, že děláme maximum pro to, aby naši spolupracovníci, přátelé, rodina a zákazníci byli v bezpečí a zdraví. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Die Grundwerte von Austin Powder sind Sicherheit, Kundenorientierung, Kraft der Familie und Respekt. In dem wir jeden Tag unsere Werte leben, insbesondere in dieser herausfordernden Zeit, können wir sicherstellen, dass wir unser Bestmögliches tun, um unsere Mitarbeiter, Freunde, Familien und Kunden zu beschützen, damit sie gesund bleiben. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Los valores fundamentales de Austin Powder son la seguridad, la orientación al cliente, el poder de la familia y el respeto. Podemos estar seguros de que al vivir según estos valores cada día, especialmente en estos tiempos difíciles, estaremos haciendo cuanto está a nuestro alcance para preservar la seguridad y la salud de nuestros compañeros de trabajo, amigos, familia y clientes. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy. Austin Powder’s core values are Safety, Customer Focus, Power of Family, and Respect. By living our values every day, especially in these challenging times, we can be assured that we are doing our very best to keep our coworkers, friends, family, and customers safe and healthy.

Learn More

AUSTIN

DETONATOR

Jsme tradičním výrobcem iniciačních systémů pro průmyslové trhací práce a disponujeme významnou technologickou a výzkumně-vývojovou základnou pro jejich výrobu a další rozvoj. We are a traditional manufacturer of initiation systems for industrial blasting operations and an important technological and research base for production and further development of initiation systems.

Visit Site

AUSTIN POWDER

SERVICE CZ

Austin Powder Service CZ aktivně zavádí nejmodernější technologie a výrobky pro trhací práce, jako laserové zaměřování, elektronické modelování a elektronické rozbušky. Austin Powder Service CZ implements the latest technologies and products for blasting works, such as laser profiling, electronic modeling, and electronic detonators.

Cancel
logo_white

AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. Náš web využívá cookies. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com używa pilków cookies aby zapewnić spersonalizowane, adekwatne do potrzeb informacje. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience. AustinPowder.com uses cookies to deliver a more personalized, responsive experience.